Szolgáltatásaink

Igény esetén a megrendelt kész termékek szakszerű szállítását kedvező feltételekkel tudjuk biztosítani.

A minőségi nyílászáróktól elvárt hibátlan működés, hosszú élettartam csak a megfelelő beépítés során biztosított. Munkatársaink nemcsak kiszállítják, de kellő szakértelemmel gondoskodnak a nyílászárók helyes beszereléséről.

Előzetes árajánlatot követően, a gyártás megkezdése előtt a méretek helyszíni pontosítása szükséges. Szakképzett munkatársunk felkeresi, aki a méretek pontosítása mellett a helyszínen  műszaki szaktanácsadással is áll szíves rendelkezésükre.

Így biztosan az elképzeléseinek legmegfelelőbb, hosszú élettartamú terméket tudjuk majd nyújtani, hogy azok használata során vevőink maximálisan meg legyenek elégedve.

A szabvány, illetve az egyedi igényeket is kielégítő termékek gyártását megrendelésre vállaljuk időszakosan változó átfutási határidővel. Munkatársunk szaktanácsadással áll a kedves érdeklődők rendelkezésére telephelyünkön személyesen, de akár telefonon vagy e-mailen keresztül is. Szívesen segítünk terveik megvalósításában műszaki információkkal, árajánlat-készítéssel, helyszíni felméréssel. Előzetes, tájékoztató ajánlathoz elegendő, ha elküldi nekünk e-mailben a terveket (alaprajz, homlokzati rajz), nyílászáró konszignációt (amennyiben van). A megadott elérhetőségen felkeressük Önt, hogy a tervekhez és az elképzeléshez leginkább hű és pontos ajánlatot készíthessük el Önnek.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk szíves jelentkezését. Forduljon hozzánk bizalommal!

A korszerű gyártósorral felszerelt üzemünk és jól képzett szakembereink segítségével ellenőrzésünk alatt tartjuk az egész gyártási folyamatot, ezzel biztosítva vevőink számára a jól megszokott egyenletes színvonalat.

Az általunk gyártott termékre több éves garanciát vállalunk. A garancia ideje alatt az esetleges gyártásból adódó hibákat a helyszínre kiszállva felmérjük és a megfelelő módon javítjuk.