Szolgáltatásaink

Igény esetén a megrendelt kész termékek szakszerű szállítását kedvező feltételekkel tudjuk biztosítani.

A minőségi nyílászáróktól elvárt hibátlan működés, hosszú élettartam csak a megfelelő beépítés során biztosított. Munkatársaink nemcsak kiszállítják, de kellő szakértelemmel gondoskodnak a nyílászárók helyes beszereléséről.

Ha már felvette cégünkkel a kapcsolatot (akár személyesen, telefonon vagy e-mailben), akkor szakképzett munkatársaink felkeresik és ingyenes helyszíni felméréssel, műszaki szaktanácsadással állnak rendelkezésükre. Így biztosan az elképzeléseinek legmegfelelőbb ajánlatot tudjuk nyújtani, hogy a hosszú élettartamú termékeink használata során vevőink maximálisan meg legyenek elégedve.

A szabvány, illetve az egyedi igényeket is kielégítő termékek gyártását megrendelésre vállaljuk, rövid átfutási határidővel. Munkatársunk szaktanácsadással áll a kedves érdeklődők rendelkezésére telephelyünkön személyesen, de akár telefonon, faxon vagy e-mailen keresztül is. Szívesen segítünk terveik megvalósításában műszaki információkkal, árajánlat-készítéssel, helyszíni felméréssel. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, várjuk szíves jelentkezését. Forduljon hozzánk bizalommal!

A korszerű gyártósorral felszerelt üzemünk és jól képzett szakembereink segítségével ellenőrzésünk alatt tartjuk az egész gyártási folyamatot, ezzel biztosítva vevőink számára a jól megszokott egyenletes színvonalat.

Az általunk gyártott termékre több éves garanciát vállalunk. A garancia ideje alatt az esetleges gyártásból adódó hibákat a helyszínre kiszállva felmérjük és a megfelelő módon javítjuk.