Asztalosipari vállalkozásunk (Lestár Zoltán, egyéni vállalkozó) 1995-ben alakult azzal a céllal, hogy magas színvonalon elégítse ki a természetes fa alapanyagú, környezetbarát nyílászárókat kereső vásárlók igényeit. Az évek során vállalkozásunk folyamatosan fejlődött, egyre korszerűbb gyártási technológiát és egyre modernebb gyártósort állítottunk a vevői (zömében lakossági) elvárások kielégítésének szolgálatába.

2018. évtől LestárTHERM Kft. néven folytatjuk tevékenységünket.

Telephelyünk Fejér megyében, Iváncsa Hunyadi utca 166. szám alatt található. Jelenleg 8 főt (7 fő asztalosipari szakember, 1 fő adminisztrátor) foglalkoztatunk, beleértve saját magamat is, így biztosítva, hogy ellenőrzésem alatt tarthatom az egész gyártási folyamatot.

A fa iránti szeretetünk töretlen, de ma már úgy gondoljuk, hogy a nyílások lezárásához műszaki tartalomban és esztétikailag is kiváló nyílászárók szükségesek.

Az egyszerű és az összetett formavilágú épületek esztétikus homlokzati megjelenését könnyen lehet fokozni modern, oda illő, arányos, igényes megjelenésű, szépen kivitelezett ajtókkal, ablakokkal.

A LestárTHERM Kft. az egyedi nyílászárók gyártásának széles piacán a múltjával, a jelenével biztonságot, stabilitást és komplex szolgáltatást nyújt minden kedves megrendelőjének:

  • korszerű, ellenőrzött gyártási folyamat során készülnek termékeink
  • szívesen segítünk elképzeléseik, terveik megvalósításáben műszaki információkkal és pontos helyszíni felméréssel
  • szaktanácsadással, ajánlatkészítéssel állunk a kedves érdeklődők rendelkezésére személyesen, telefonon vagy e-mail-en keresztül
  • árajánlatunkat pár napon belül elkészítjük
  • megrendelőink részére helyszínre szállítást, szakszerű beépítést biztosítunk saját szerelőinkkel
  • garanciális szervízszolgáltatás